HATAY / REYHANLI - YAVUZ SULTAN SELİM İLKOKULU

YAVUZ SULTAN SELİM İLKOKULU

Mustafa Kemal Mahallesi 33.Sok.No3
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, temel demokratik değerlerle donanmış bireysel farklılıkları ne olursa olsun, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimleri ışığında; Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen, iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, kendini ifade edebilen, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen bireyler yetiştirmektir. Çevrede tercih edilen okullar arasında yer alan okulumuzda, gelişen, değişen programlara açık, kendini yenileyen, bilgiye ulaşmanın yollarını bilen, beceri ve başarı düzeyi yüksek, çağdaş, insan olmanın onurunu taşıyan, mesleki dayanışma içinde, paylaşmayı bilen, saygın, başarılı kadromuz ve çağdaş eğitim yönetimi yaklaşımlarını uygulayan idari kadromuz ile ‘‘Öğrenen Okul’’ modelimiz temel dinamiğimizi oluşturmaktadır.
7.30-17.30
Dolmuş
İlçe Merkezi
il merkezine 43 km
Diğer Hususlar
Okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Hüdanur GEM ´dem dönüştürülerek müstakil ilkokul olmuştur.